6 types garage- en opslagboxen

Wat past er allemaal in een unit?

De ene gebruiker is een particulier die er wat spulletjes in wil stallen waar thuis geen plek meer voor is. En weer een andere gebruiker heeft zo’n box zakelijk aangeschaft. Daarom heb je bij Opslagboxen.nl in Breda het gemak van meerdere inhoudsmaten. En kun je jouw unit dus perfect gebruiken waarvoor je ‘m hebt gekocht. Met de verschillende inhoudsmaten van de units vind je altijd een afmeting die bij jou past. Je hebt keus uit meerdere lengtematen en ook hoogtematen.

Opslagbox voor stalling auto

Heb je een auto waar je zuinig op bent? Een prijzige aanschaf, of misschien wel een oldtimer? Eén die je liever niet zomaar parkeert in de straat? Veel particuliere kopers van opslagboxen investeren liever in een goede en veilige stalling. En omdat je koopt, zit je ook niet vast aan een maandhuur die elk jaar zomaar kan stijgen. Bij Opslagboxen.nl heb je slimme oplossingen als je graag je auto achter slot en grendel zet. Beter gezegd: achter een professionele sectionaaldeur met cilinderslot, die ook elektrisch te openen en te sluiten is. Het terrein heeft een toegangspoort en beveiligingscamera’s kijken 24/7 mee.

Types: A, B, C, AA, BB, CC

Opslag voor een motor

Ben je ook een enorme liefhebber van motoren? Er gaat niets boven een toertochtje op een mooie zondagmiddag. Maar niet iedere motorrijder heeft ook de mogelijkheid om z’n motor veilig op te bergen. Woon je in Breda of directe omgeving? Bij Opslagboxen.nl huur je al een unit van 12 m2. Precies groot genoeg om je investering achter de stevige sectionaaldeur neer te zetten. En omdat bedrijventerrein De Krogten heel snel bereikbaar is, ben je niet lang onderweg vanuit de stad om je motor te stallen of op te halen.

Types: Alle types

Opslagbox voor een stalling van de caravan

Hoe vaak in een jaar gebruik je die caravan nu écht? En al die tijd dat je er niet van geniet moet je maar zorgen dat jouw huis op wielen ergens gestald staat. Meestal kost zo’n caravanstalling huren een flink bedrag. Zelf investeren in stalling is veel slimmer. Bij Opslagboxen.nl heb je keuze uit verschillende units. Ook met extra hoogte, als je een XL-caravan hebt. En maak je over de veiligheid geen zorgen, want de bewaking is goed geregeld.

Types: A, B, C

Opslagbox voor de camper

Heerlijk, een paar dagen er tussenuit met de camper. Maar eenmaal thuis wacht weer de stalling. Die voor altijd blijven huren is niet de meest kostenefficiënte oplossing. Temeer omdat kopen een heel voordelig alternatief is voor iedereen in de buurt van Breda. Die stalling voor de camper is bij Opslagboxen.nl verrassend betaalbaar. En jij bent de enige die met de keytag door de toegangspoort kunt, dus je camper staat er ook nog eens extra veilig.

Types: A, B, C

Opslagbox als werkplaats

Je klust graag maar je hebt thuis eigenlijk niet de ruimte. Of je bent zzp’er en je zoekt een plek die als werkplaats kan fungeren. Wist je dat een opslagbox daar een perfecte oplossing voor is? Ideaal als kleine of als grote werkruimte, want bij Opslagboxen.nl kies je uit verschillende inhoudsmaten. Altijd met eigen elektriciteit (en een aparte kWh-meter per unit) en met natuurlijke ventilatie.

Types: A, B, C, AA, BB, CC

Opslagbox als magazijn

Heb je een winkel of run je een webshop? Dan is het vaak de vraag; wat doen we met de voorraad? Of je nu veel of weinig op te slaan hebt, Opslagboxen.nl heeft altijd een unit in een ideaal formaat. En voor een scherpe prijs. Units om als magazijn te gebruiken vind je op de begane grond als eerste etage van de Bredase vestiging, op bedrijventerrein De Krogten.

Types: A, B, C, AA, BB, CC

Opslagbox voor de opslag van alles en nog wat

Huizen en bedrijfspanden raken een keer vol. En als je toch iets voor langere tijd wilt bewaren, is een opslagbox een uitkomst. Te groot? Zeker niet, want bij Opslagboxen.nl begint zo’n slimme unit al bij 18 m2. Toch meer ruimte nodig? Dan is een garagebox op de begane grond een betere keuze. Maximaal heb je dan 24 m2, eventueel met een halve meter extra hoogte.

Types: Alle types

Opslagbox voor hobbydoeleinden

Je hebt van die hobby’s waar woningen eigenlijk niet voor zijn gemaakt. Of waarvoor je thuis eenvoudigweg de ruimte niet hebt. Zomaar ergens huren is niet altijd mogelijk. Wat wél kan, is ruimte kopen bij Opslagboxen.nl. Op bedrijfsterrein De Krogten in Breda heb je zo’n box al vanaf 18 m2. Mét elektriciteit, als je die nodig hebt. En met de zekerheid dat je 24/7 kunt doen wat je wilt. Vanuit het centrum zit je er al in 5 minuten.

Types: Alle types

Kies jouw opslagbox bij Opslagboxen.nl

Bekijk de volledige brochure en kies wat je nodig hebt aan vierkante meters. Niet meer, niet minder!

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl