Investeren in een garagebox

rendement verzekerd

Heb je spaargeld op de bank en vind je het zonde dat het niets oplevert? Of heb je een aardig kapitaal tot je beschikking en kom je in de knel met negatieve rente? Investeren in één of meer garageboxen zou weleens een heel slimme optie kunnen zijn. Sinds kort is het project Opslagboxen.nl Breda op de markt. Aan de rand van de stad komen 169 garageboxen te staan in verschillende afmetingen. Goed nieuws voor particuliere en zakelijke gebruikers met ruimteproblemen. Nog beter nieuws voor iedereen die een belegging zoekt die wél rendement en weinig risico oplevert!

Voor iedereen die geld over heeft is de bank al lang niet meer de bestemming-to-go. Na jaren van lage rentepercentages zijn banken overgestapt op negatieve rente, als er meer dan € 100.000,- op de rekening staat. Investeren in huizen was lange tijd een goede optie. Maar in de huidige overspannen markt is het nog maar de vraag of je wel in aanmerking komt als koper. Laat staan dat de prijzen die worden betaald wel uitzicht geven op rendement op de lange termijn: komt er niet een keer een kentering?

Opslagruimte voor bedrijven

Aandelen dan maar? Velen gingen je voor, maar evenzovele potentiële beleggers haken af bij het idee dat de aandelenmarkt op en neer kan gaan. En voor wie bitcoins net even te avontuurlijk zijn, blijven er niet zo gek veel beleggingscategorieën over. Op één na: de garagebox. Veel bedrijven en particulieren zijn hard op zoek naar betaalbare ruimte. Bijvoorbeeld omdat de zaak uit zijn jasje groeit, maar een verhuizing naar een ander pand ook nog niet aan de orde is. Extra opslag- of magazijnruimte is meer dan genoeg.

Opslagruimte voor particulieren

Particulieren zoeken naar garageboxen voor het stallen van een auto, een klassieker, een camper, een caravan of een boot. Ook ruimte voor overtollige meubels is veel gevraagd. En dan is er nog een grote groep van particulieren die als zzp’er een werkruimte zoekt of een plek voor een hobby. Ook veel startende webshops hebben in het begin genoeg aan een flinke garagebox.

Opslagboxen.nl Breda: 169 units

Maar liefst 169 van die garageboxen komen er te koop in Breda. Aan de rand van de stad, op bedrijventerrein De Krogten, wordt Opslagboxen.nl Breda gerealiseerd. Een project met opslag- en garageboxen in 6 verschillende typen. Van 18 m2 tot 24 m2, verdeeld over 2 lagen.

De prijzen beginnen al bij € 33.990,- V.O.N. exclusief btw. Een belegging met een lage instap dus – maar wel met een hoog rendement!

Investeren in een garagebox met meer rendement

Al vanaf enkele tienduizenden euro’s ben je eigenaar van een garagebox. En kan het renderen van je spaargeld of vermogen beginnen. Schrijf nu in voor één of meer boxen in de eerste fase!

Investeren met 7,5% bruto rendement

Voorbeeldberekeningen laten zien dat een bruto rendement van 7,5% een heel reële optie is. Dat zijn rentepercentages die banken al jarenlang niet meer hebben geboden. En het rendement kan zelfs nog hoger uitvallen. De kans is groot dat de garagebox in de toekomst alleen nog maar méér waard wordt. Waarom ook niet: de stad Breda staat een forse uitbreiding te wachten. De vraag naar betaalbare ruimte van de kant van particuliere en zakelijke gebruikers zal daardoor alleen maar verder toenemen.

Geen gedoe met beheer

Beleggers die tegen het beheer van hun garagebox opzien, kunnen dat ook uit handen geven. Batenburg Vastgoedbeheer is aangehaakt bij het project om die taken professioneel over te nemen. Natuurlijk staat het investeerders in garageboxen ook vrij om met een andere beheerder in zee te gaan. Al heb je met Batenburg Vastgoedbeheer wél de specialist die het project van A tot Z kent: zusteronderneming Batenburg Bedrijfshuisvesting is immers een van de twee bedrijfsmakelaars, samen met Van de Water Groep.

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl