Wat kost een opslagbox

bij Opslagboxen.nl Breda?

>Een paar vierkante meters extra om spullen op te slaan of de auto te stallen zou handig zijn. Wat dan? Voor iedereen die in of in de omgeving van Breda woont is er een efficiënte oplossing: Opslagboxen.nl Breda. Op 5 minuten rijden van hartje stad staat een spiksplinternieuw complex, op bedrijventerrein De Krogten. Maar liefst 169 opslagboxen groot, in verschillende maten. De prijslijst begint al bij een heel vriendelijke € 33.990,- V.O.N. exclusief btw voor 18 m2.

Verrassend hoeveel ruimte 18 m2 eigenlijk is. Als particulier kun je er aardig wat meubelen en ander huisraad opslaan waar je tijdelijk geen plek voor hebt in huis. Je kunt er een comfortabele werkruimte van maken. En begint het succes van je webshop je een beetje boven het hoofd te groeien? Bij Opslagboxen.nl Breda heb je de mogelijkheid om per direct in je eigen unit bestellingen verzendklaar te maken. Of gebruik die opslagbox als magazijn voor je webshop.

Opslagbox in diverse maten

Neem een iets groter formaat en je hebt nog meer opties. Zzp’ers bijvoorbeeld kunnen hier veilig hun gereedschappen en materialen opslaan. Ook voor een aanhanger is plek in de boxen die net even een maatje groter zijn: vanaf een diepte van 6 meter. Daar past trouwens met gemak ook een bedrijfswagen, een (klassieke) auto, een camper of een caravan in. En wil je graag een aparte werkruimte? Elke opslagbox beschikt over tot wel 4 wandcontactdozen en ledverlichting. Sanitair voor gemeenschappelijk gebruik vind je op de begane grond.

De kosten van een opslagbox

Wat een opslagbox bij Opslagboxen.nl kost? De kleinste variant is 6 x 3 x 2,50 meter. Wil je graag een opslagbox die je ook als garage kunt gebruiken, dan heb je voor € 33.990,- V.O.N. exclusief btw al een plek op de eerste verdieping. En als je de allergrootste variant wilt, die van 8 x 3 x 3,50 meter, dan nog betaal je een bedrag waarvoor je geen bedrijfshal in de verre omgeving van Breda kunt vinden: vanaf € 43.490,- V.O.N. exclusief btw voor een unit op de begane grond.

Bij een nieuwbouwproject als Opslagboxen.nl Breda is alles tot in de puntjes geregeld:

  • Gewapende betonnen vloer, belastbaar tot 350 kg/m2
  • Geïsoleerde sectionaaldeuren met cilindersloten
  • Ledverlichting en maximaal 4 wandcontactdozen
  • Aparte kWh-meter per bedrijfsunit, zonnepanelen op het dak
  • Bedrijfsvestiging mogelijk: eigen adres en brievenbus per unit
  • Gemeenschappelijk sanitair
  • Camerabewaking en toegangspoort, alleen toegankelijk met keytag

Koop nú die opslagbox en reken af met ruimteproblemen

Je kunt per direct een opslagbox kopen en direct in gebruik nemen. Het multifunctionele complex is in oktober 2023 opgeleverd. Bekijk direct de mogelijkheden.

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl