Huur jouw eigen opslag- of garagebox

in Breda vanaf € 212,50 per maand

Zoek je per direct (tijdelijke) ruimte om je materialen op te slaan? Staat de schuur vol met spullen en wil je graag extra ruimte? Heb je een grote voorraad die je extern wil opslaan voor de zaak? Dan is huren van een opslag- of garagebox op bedrijventerrein De Krogten de oplossing.

In oktober 2023 is Opslagboxen.nl Breda geopend. In dit multifunctionele bedrijfspark zijn 169 units gerealiseerd, verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn opslagunits te huur van 18, 21 of 24 vierkante meter.

Type A | AA | 18 m2

Deze units zijn gelegen op de begane grond (type A) en de eerste verdieping (AA). De eerste verdieping is te bereiken door middel van een hellingbaan. De oppervlakte van type A of AA is 18 M2 verdeeld over 6 meter lang, 3 meter breed en 3 meter hoog. De hoogte is het verschil tussen type A van 3,5 meter en type AA 3 meter hoog. Huur type A of AA vanaf € 212,50 per maand.

Huurprijs vanaf € 212,50
Servicekosten € 15,-
Maandelijkse kosten (excl. btw) € 227,50

Type B | BB | 21 m2

De iets grotere opslagbox is type B of BB van 21 m2. Beide types zijn verdeeld over de begane grond (type B) en eerste verdieping (type BB). De opslagboxen zijn alle even breed, maar liefst 3 meter. De inrijhoogte is verschillend per type. Type B heeft een inrijhoogte van 2,97 meter en type BB van 2,47 meter. Huur een multifunctionele garagebox in Breda type B of BB vanaf € 245,- per maand.

Huurprijs vanaf € 245,-
Servicekosten € 15,-
Maandelijkse kosten (excl. btw) € 260,-

Type C | CC | 24 m2

Op zoek naar een huur-garagebox met veel ruimte? Dan biedt type C of CC de meeste opslagmogelijkheden. Dit type is maar liefst 24 m2. Beide types zijn in het complex verdeeld over de begane grond (type C) en de eerste etage (type CC). Alle opslagboxen hebben een gewapend betonnen vloer en een geïsoleerde sectionaaldeur met cilindersloten. Huur deze ruimte garageboxen type C of CC vanaf € 275,- per maand.

Huurprijs vanaf € 275,-
Servicekosten € 15,-
Maandelijkse kosten (excl. btw) € 290,-

Geïnteresseerd?

Opslagboxen.nl Breda heeft een samenwerking met Batenburg Bedrijfshuisvesting. Die naam staat voor een professioneel bedrijfsmakelaar, met jarenlange ervaring in de verkoop én verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed. Stel gerust al je vragen over jouw opslag- of garagebox aan de vastgoedexperts van Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Liever kopen?

Liever zo’n multifunctionele garagebox kopen? Er zijn nog slechts enkele units te koop. De kleinste investering is € 33.990,- V.O.N. exclusief btw voor type AA. Net als bij de huurmogelijkheden kies je voor een opslagbox van 18, 21 of 24 vierkante meter.

Geïnteresseerd in het huren van een garagebox?

Opslagboxen.nl Breda heeft een samenwerking met Batenburg Bedrijfshuisvesting. Die naam staat voor een professioneel bedrijfsmakelaar, met jarenlange ervaring in de verkoop én verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed. Alles wat maar met jouw aanhuur van jouw opslag- of garagebox kun je aan de experts van Batenburg Bedrijfshuisvesting vragen.

Huur nu je opslag- of garagebox

Bij Opslagboxen.nl vind je precies de ruimte die je zoekt. Voor het bedrag dat je wilt betalen. Bekijk de verschillende types.

Ja, ik wil graag meer informatie over huren van een opslagbox