Professioneel beheer

door Batenburg Vastgoedbeheer

Geïnteresseerd in een investering in één of meer garage- of opslagboxen bij Opslagboxen.nl? Maar zie je op tegen het gedoe en het geregel met huurders? Vastgoedbeheerders genoeg op de markt. Voor Opslagboxen.nl Breda heb je er zelfs één dichtbij: Batenburg Vastgoedbeheer. Een bekende naam voor kopers van een garage- of opslagbox. Batenburg Bedrijfshuisvesting is met Van de Water Groep een van de twee makelaars voor het project. Door de korte lijnen is een professioneel beheer van je box verzekerd.

Investeren in een garage- of opslagbox is één. Maar vervolgens komt er wel meer bij kijken. Het technisch onderhoud van de box bijvoorbeeld, de administratieve afhandeling met huurders, en niet te vergeten het commerciële proces om de huurcondities marktconform te houden en eventueel nieuwe huurders te interesseren. Heb je die kwaliteiten allemaal in huis als eigenaar van één of meer garageboxen of opslagboxen bij Opslagboxen.nl Breda? Vermoedelijk niet. Vastgoedbeheerders als Batenburg Vastgoedbeheer zijn thuis zijn in de technische, financiële en commerciële kant van de zaak.

Korte lijnen met Batenburg Bedrijfshuisvesting

Die naam staat voor een kantoor dat goed bekend is met de markt voor bedrijfsonroerend goed, waar opslagboxen onder vallen. Natuurlijk zou iedere externe vastgoedbeheerder ook het beheer kunnen overnemen. Maar het pluspunt van Batenburg Vastgoedbeheer is de korte lijn met Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Daardoor kennen de vastgoedbeheerders het project tot in de kleinste details. Omdat ze voor veel meer investeerders verantwoordelijk zijn voor het beheer, kan Batenburg die taken ook nog eens efficiënter uitvoeren. Afhankelijk van wat je wilt (of kunt) kun je het volledige beheer uit handen geven of alleen financiële en technische zaken.

Wat valt er zoal onder het technisch beheer?

 • Klachten en meldingen registreren en doorgeven aan onderhoudsbedrijven
 • Afsluiten van onderhouds- en servicecontracten
 • Controleren van uitgevoerde reparaties
 • Adviseren over meerjarig onderhoud
 • Begeleiden van de inkoop van facilitaire diensten

Wat valt er zoal onder het administratief en financieel beheer?

 • Innen van de huur en de servicekosten en opstellen van de afrekening van de servicekosten
 • Doorvoeren van jaarlijkse huurprijsverhogingen
 • Debiteuren aanmanen als die in gebreke blijven
 • Exploitatie- en commerciële overzichten maken van vastgoedportefeuilles voor onder andere btw-doeleinden

Wat valt er zoal onder het commercieel beheer?

 • Huurverlengingen bespreken met huurders
 • Huurovereenkomsten aanpassen
 • Voor- en eindinspecties laten uitvoeren bij nieuwe en vertrekkende huurders

Een flink takenpakket heb je er dus bij, als investeerder in Opslagboxen.nl Breda. Maar je hoeft het gelukkig niet zelf te doen: deskundige en klantvriendelijke medewerkers staan bij Batenburg Vastgoedbeheer voor je klaar. Zodat je alleen maar plezier hebt van je investering: het plezier van een heel fors rendement, zo’n 7,5% per jaar!

Informeer nu bij Batenburg Vastgoedbeheer

Ook in de markt voor de investering in één of meer garage- of opslagboxen bij Opslagboxen.nl Breda? Maar geen zin of tijd in het tijdrovende beheer? Maak gerust een afspraak met Batenburg Vastgoedbeheer over de mogelijkheden!

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl