Bij Opslagboxen.nl in Breda

vind je altijd ruimte op maat

Heb je thuis of op de zaak wat meer ruimte nodig? Dan is een opslag- of garagebox een slimme investering. Geen veel te grote en dure bedrijfshal huren, maar vierkante meters op maat. Bij Opslagboxen.nl Breda vind je die. Op bedrijventerrein De Krogten – vijf minuten van hartje stad Breda – komen 169 van die ruimtewonders te staan. De eerste opleveringen staan gepland vanaf eind kwartaal 2/begin kwartaal 3 2023. Je hebt er efficiënte boxen vanaf 18 m2, je hebt er ook XL-units tot 24 m2.

De standaard opslagbox: 18 m2

Heb je ruimte nodig maar ook weer geen zee aan vierkante meters? Bij Opslagboxen.nl Breda vind je slimme units van 18 vierkante meter. Beide 3 meter breed en 6 meter lang, de één 3,5 meter hoog en de ander 3. Het standaard formaat is bij uitstek geschikt voor particulieren en zzp’ers. Je staat er versteld van hoeveel spullen je kunt opslaan in zo’n compact box. En hoeveel plezier je ervan hebt voor je hobby die net wat meer ruimte vraagt.

En heb je een webshop? Hier sla je veilig al je materialen op en kun je orders verzendklaar maken. Je hebt zelfs een eigen postadres bij Opslagboxen.nl Breda. Jouw box is compleet uitgevoerd met led-verlichting en 4 wandcontactdozen.

Types: A + AA

De grote opslagbox: tot 24 vierkante meter

Heb je iets groots te stallen? De auto, een werkbus, een camper of caravan of een boot? In het gebouw van Opslagboxen.nl Breda vind je ook grotere units. Die garageboxen beginnen bij 18 m2, of je neemt er één van 21 of 24. Het verschil zit ‘m in de diepte van je box: 6, 7 of 8 meter. Inrijden met een auto is geen probleem. De garageboxen zijn uitgevoerd met een sectionaaldeur van 2,47 of 2,97 meter hoog, afhankelijk van het type. Die deur is ook met elektrische bediening uit te voeren.

Alles staat veilig achter slot en grendel dus. Ook omdat er een toegangspoort (met keytags) is en het gebouw 24/7 wordt bewaakt door camera’s. Alle verdiepingen zijn goed verlicht.

Types: C + CC

De dubbele opslagbox: tot 48 m2

Niet iedereen is geholpen met een maximale vloeroppervlakte van 24 m2. Dan kun je ook kiezen voor een dubbele grootte. Bij Opslagboxen.nl Breda houden we bij de bouw rekening met je wens: de tussenwand ontbreekt waardoor er een maximale werkruimte ontstaat. Je dubbele garagebox is uitgevoerd met twee stevige sectionaaldeuren met cilindersloten. Vind je het makkelijk als die deuren elektrisch bedienbaar zijn? Ook die optie zit in het pakket. In totaal beschik je in de dubbele bedrijfsunit over 8 wandcontactdozen. De verlichting is energiezuinig: led, gevoed door pv-panelen op het dak.

Types: Alle types

De hoge opslagbox

Van de 6 verschillende typen op de begane grond en eerste verdieping zijn er 3 uitgevoerd met iets meer hoogte: 3,50 meter in plaats van 3 meter. Heb je dus een grotere auto of aanhanger, dan kun je die ook kwijt. Je hebt dan uiteraard ook fors meer inrijhoogte tot je beschikking. Waar de hoogte bij de standaard boxen 2,47 meter is, kun je hier met een auto of bus tot 2,97 er onder door. En als je wilt hoef je er niet eens voor uit te stappen om je box in te rijden: de sectionaaldeur is ook met elektrische bediening uit te voeren.

Types: A, B, C

Kies je box op maat bij Opslagboxen.nl

Maak nu een einde aan je ruimteproblemen op de zaak of thuis. En koop nu een garage- of opslagbox die perfect bij jouw ruimtewensen past.

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl