Investeren in een

garage- of opslagbox, helemaal zo gek nog niet

In Breda wordt een nieuw bogencomplex ontwikkeld: Opslagboxen.nl Breda, gevestigd op bedrijventerrein De Krogten op 5 minuten van het centrum. Misschien heb je er ook weleens aan gedacht, om zo’n unit te kopen. Misschien wel omdat je als particulier gewoon thuis de ruimte niet hebt of een stalling zoekt voor een klassieke auto, een caravan, een camper of een boot. Of omdat je als zakelijke gebruiker toe bent aan wat extra vierkante meters: voor een magazijn, een werkplaats of materialen. Hoog tijd om je dan eens te verdiepen in de kosten van zo’n investering.

Opslagboxen.nl Breda: meerdere types

De eerste en belangrijkste vraag om te beantwoorden is natuurlijk: hoeveel ruimte heb je nodig? Bij Opslagboxen.nl Breda vind je gelukkig een brede variëteit aan types. Wil je graag een unit die met de auto toegankelijk is dan zijn 18, 21 en 24 m2 de opties. Ook kies je uit meerdere hoogtematen: 3 en 3,50 meter.

Slimme opzet

Opslagboxen.nl Breda wordt opgezet in twee fasen. Als het project is gerealiseerd staan er straks 169 garage- en opslagboxen, in zes typen. Twee bouwlagen telt het gebouw. Alle etages zijn toegankelijk met een auto, een camper of een caravan of een boot. De gewapende betonvloer kan 347 kilo per vierkante meter dragen.

Wat kost een garage- of opslagbox?

Doordat een box bij Opslagboxen.nl Breda al begint bij 18 m2, is ook het prijskaartje aantrekkelijk. Die boxen in fase 1 staan op de prijslijst vanaf € 33.990,00 V.O.N. exclusief btw. De meest ‘luxe’ versie is type C: begane grond en forse inhoudsmaten (8 x 3 x 3,50 meter). Prijs: € 46.490 V.O.N. exclusief btw.

Voor die prijzen heb je wel een heel cómplete box: met eigen elektra-aansluiting, goed beveiligd, energiezuinig door led-verlichting en pv-panelen op het dak en met voorzieningen voor toiletten. Handig: elke box heeft ook een eigen adres en een brievenbus. Je eigen bedrijf vestigen in Breda? Ook dat kan dus als je hier een unit koopt.

Tip voor beleggers: Opslagboxen.nl Breda

Misschien heb je die garage- of opslagbox zelf helemaal niet nodig. Maar misschien heb je wel geld op de bank. Spaargeld dat nu niets oplevert en in het ergste geval zelfs geld kost. Als beleggen in crypte’s of aandelen je te riskant is, dan is de aankoop van één of meer opslagboxen een goed alternatief. Je bent al belegger vanaf enkele tienduizenden euro’s. En het rendement mag er zijn: bruto 7,5%.

Direct profiteer je van huuropbrengsten, indirect mogelijk van een verhoogde waarde van je garage- of opslagbox(en): de vraag naar kleinschalige bedrijfsunits wordt alleen maar groter. In box 3, sparen en beleggen, betaal je geen inkomstenbelasting maar een veel gunstiger tarief als vermogensrendementsheffing.

Investeer nu in een garage- of opslagbox

Eind kwartaal 2/begin kwartaal 3 van 2023 worden de eerste garage- en opslagboxen opgeleverd. Wees er als eerste bij en investeer nú.

Opslagboxen.nl en het beheer

Een ruimte ergens huren betekent ook vaak: gedoe met beheer. Niet bij Opslagboxen.nl Breda. Vanaf de start is een professionele beheersorganisatie aangehaakt: Batenburg Vastgoedbeheer. Alle formaliteiten rondom het beheer zijn bij Batenburg Vastgoedbeheer in ervaren handen. Onderhoud bijvoorbeeld, waarvoor er een samenwerking is met een eigen huismeester. Die heeft een eigen ruimte in het complex.

Een klacht of een storing? Je kunt erop rekenen dat er snel actie wordt ondernomen. En heb je één of meer boxen gekocht die je verhuurt? Batenburg Vastgoedbeheer vervult voor jou de rol als eerste aanspreekpunt: zij sturen de huismeester aan bij storingsmeldingen en bij eindinspecties. Tevens kan Batenburg Vastgoedbeheer de rol van makelaar oppakken om op zoek te gaan naar een (nieuwe) huurder. Geen zorgen dus over het beheer van je aankoop bij Opslagboxen.nl. Natuurlijk staat het je vrij om het beheer aan anderen over te laten. Ook kun je een derde partij voor jou laten optreden om op zoek te gaan naar een geschikte huurder.

Verhuren van garage- en opslagboxen

Investeren in één of meer garageboxen of opslagboxen om die te verhuren is een verstandig idee. Veel bedrijven, zzp’ers, particulieren en webshops zijn op zoek naar kleinschalige bedrijfsruimte. Die is echter maar mondjesmaat voorhanden. Veel van die units zijn te groot. Niet bij Opslagboxen.nl Breda, met garageboxen tot 84 kubieke meter en opslagboxen tot 72 kubieke meter. En niet elke zakelijke of particuliere gebruiker wil kopen, maar huren. Het bruto rendement is 7,5%, en je hebt geen omkijken naar het beheer door de samenwerking met Batenburg Vastgoedbeheer. Tegenover dat hoge rendement staat een laag risico.

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl