Investeren in een

garage- of opslagbox, helemaal zo gek nog niet

In Breda is een nieuw complex ontwikkeld: Opslagboxen.nl Breda, gevestigd op bedrijventerrein De Krogten op 5 minuten van het centrum. Zo’n box is een multifunctionele oplossing. Misschien wel omdat je als particulier gewoon thuis de ruimte niet hebt of een stalling zoekt voor een klassieke auto, een caravan, een camper of een boot. Of omdat je als zakelijke gebruiker toe bent aan wat extra vierkante meters: voor een magazijn, een werkplaats of materialen.

Opslagboxen.nl Breda: meerdere types

Hoeveel ruimte heb je nodig? Bij Opslagboxen.nl Breda vind je een brede variëteit aan types. Wil je graag een unit die met de auto toegankelijk is, dan zijn oppervlakten van 18, 21 en 24 m2 de opties. Ook kies je uit twee hoogtematen: 3 en 3,50 meter.

Slimme opzet

Opslagboxen.nl Breda is in oktober 2023 opgeleverd. Hier staan 169 garage- en opslagboxen, in zes typen met twee bouwlagen. Alle etages zijn toegankelijk met een auto, een camper, een caravan of een boot. De gewapende betonvloer kan 347 kilo per vierkante meter dragen.

Wat kost een garage- of opslagbox?

Doordat een box bij Opslagboxen.nl Breda al begint bij 18 m2, is ook het prijskaartje aantrekkelijk. Die boxen staan op de prijslijst vanaf € 33.990,- V.O.N. exclusief btw. De meest ‘luxe’ versie is type C: begane grond en forse inhoudsmaten (8 x 3 x 3,50 meter). Prijs: € 46.490,- V.O.N. exclusief btw.

Voor die prijzen heb je een heel complete box: met eigen elektra-aansluiting, goed beveiligd, energiezuinig door ledverlichting en pv-panelen op het dak en met voorzieningen voor toiletten. Je eigen bedrijf vestigen in Breda? Elke opslagbox heeft ook een eigen adres en een brievenbus.

Tip voor beleggers: Opslagboxen.nl Breda

Misschien heb je die garage- of opslagbox zelf helemaal niet nodig. Maar misschien heb je wel geld op de bank. Spaargeld dat nu niets oplevert en in het ergste geval zelfs geld kost. Als beleggen in crypto’s of aandelen je te riskant is, is de aankoop van één of meer opslagboxen een goed alternatief. Je bent al belegger vanaf enkele tienduizenden euro’s. En het rendement mag er zijn: bruto 7,5%.

Direct profiteer je van huuropbrengsten, indirect mogelijk van een verhoogde waarde van je garage- of opslagbox(en). De vraag naar kleinschalige bedrijfsunits wordt alleen maar groter. In box 3, sparen en beleggen, betaal je geen inkomstenbelasting maar een veel gunstiger tarief als vermogensrendementsheffing.

Investeer nu in een garage- of opslagbox

In oktober 2023 is het gehele complex opgeleverd. Wees er snel bij en investeer nu er nog enkele te koop zijn.

Opslagboxen.nl en het beheer

Een ruimte ergens huren betekent ook vaak: gedoe met beheer. Niet bij Opslagboxen.nl Breda. Vanaf de start is een professionele beheersorganisatie aangehaakt: Batenburg Vastgoedbeheer. Alle formaliteiten rondom het beheer zijn bij Batenburg Vastgoedbeheer in ervaren handen. Onderhoud bijvoorbeeld, waarvoor er een samenwerking is met een eigen huismeester. Die heeft een eigen ruimte in het complex.

Een klacht of een storing? Je kunt erop rekenen dat er snel actie wordt ondernomen. En heb je één of meer boxen gekocht die je verhuurt? Batenburg Vastgoedbeheer vervult voor jou de rol als eerste aanspreekpunt: zij sturen de huismeester aan bij storingsmeldingen en bij eindinspecties. Ook kan Batenburg Vastgoedbeheer de rol van makelaar oppakken om een (nieuwe) huurder te zoeken.

Geen zorgen dus over het beheer van je aankoop bij Opslagboxen.nl. Natuurlijk staat het je vrij om het beheer aan anderen over te laten. Ook kun je een derde partij voor jou laten optreden om op zoek te gaan naar een geschikte huurder.

Verhuren van garage- en opslagboxen

Investeren in één of meer garageboxen of opslagboxen om die te verhuren is een verstandig idee. Veel bedrijven, zzp’ers, particulieren en webshops zijn op zoek naar kleinschalige bedrijfsruimte. Die is echter maar mondjesmaat voorhanden. Veel van die units zijn te groot. Niet bij Opslagboxen.nl Breda, met garageboxen tot 84 kubieke meter en opslagboxen tot 72 kubieke meter. En niet elke zakelijke of particuliere gebruiker wil kopen, maar huren. Het bruto rendement is 7,5%, en je hebt geen omkijken naar het beheer door de samenwerking met Batenburg Vastgoedbeheer. Tegenover dat hoge rendement staat een laag risico.

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl