Verhuur je opslag- of garagebox

óók via Opslagboxen.nl Breda

>Heb je vermogen dat niets oplevert op een bankrekening? Zoek je wel rendement, maar niet het bijbehorende risico van aandelen? Tip: investeer in een garagebox of opslagbox bij Opslagboxen.nl Breda en ga ‘m verhuren! De vraag naar kleinschalige units is groot, zeker in en om Breda. Daardoor heb je de zekerheid dat je die garagebox of opslagbox makkelijk kunt verhuren. Mét een aantrekkelijk rendement. Een voorbeeldberekening laat zien dat 7,5% per jaar mogelijk is. Zie je tegen het gedoe met huurders op? Ook daar is een oplossing voor: schakel Batenburg Bedrijfshuisvesting in.

De mogelijkheden om als belegging een huis te kopen en te verhuren zijn ongeveer uitgeput. De prijzen van woningen zijn zo explosief gestegen dat veel beleggers die markt links laten liggen. Investeren in een bedrijfsruimte is één van de alternatieven. In het bijzonder: kleinschalige bedrijfsruimte. Met dat segment in de vastgoedmarkt kun je op twee doelgroepen tegelijk mikken.

De ene is de zakelijke huurder, die tegen de grenzen van z’n bedrijfspand aanloopt maar geen alternatief kan vinden. En de andere categorie is die van de particulieren: voor hobby of webshop, als veilige plek om een klassieke auto, een camper, een caravan of een boot te stallen. Daar zijn die kleinschalige units ideaal voor. Zeker omdat ze op een ideale locatie nabij de stad liggen, op bedrijventerrein De Krogten. Hartje Breda is 5 minuten met de auto.

Verhuren van een garagebox

Niet iedere belegger zit erop te wachten om de verhuur op zich te nemen. Dat betekent immers: huurders zoeken, als contactpersoon fungeren bij klachten en storingen, daar weer een oplossing voor zoeken, overleggen over verlengen of aanpassen van de huurovereenkomst en in het ergste geval: weer op zoek naar een nieuwe huurder, omdat de vorige de overeenkomst niet meer verlengt.

Opslagboxen.nl Breda heeft een samenwerking met Batenburg Bedrijfshuisvesting. Die naam staat voor een professionele bedrijfsmakelaar, met jarenlange ervaring in de verkoop én verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed. Alles wat maar met de verhuur van jouw opslag- of garagebox te maken heeft, kun je aan de experts van Batenburg Bedrijfshuisvesting uit handen geven. Zelfs het beheer, via Batenburg Vastgoedbeheer, de beheerderstak. Je bent dan in één keer af van alle technische, administratieve en commerciële verantwoordelijkheden die je als verhuurder hebt. Uiteraard staat het iedere eigenaar vrij om een keuze te maken voor een eventuele verhuur makelaar als vastgoedbeheerder.

Wat kan Batenburg Vastgoedbeheer onder andere voor je doen?

  • Huurnota’s verzenden en maandelijks inkomsten innen
  • Elk jaar de servicekosten afrekenen
  • Jaarlijkse huurprijsherzieningen
  • Debiteurenbeheer, zoals het verzorgen van herinneringen en aanmaningen
  • Exploitatie- en commerciële overzichten maken van vastgoedportefeuilles voor btw-aangiften
  • Coördineren en controleren van klachten en storingen
  • Begeleiden van huurdersmutaties

Maak werk van verhuur

Laat je vermogen eindelijk weer rendement opleveren. Pak nu de kans om te investeren in één of meer opslagboxen of garageboxen van Opslagboxen.nl Breda!

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl