Investeren in opslagboxen

garantie voor een goed renderende belegging

Veel alternatieven zijn er niet voor spaarders die niet bereid zijn om het risico te lopen van aandelen, bitcoins of andere crypto’s. Ook investeren in huizen is op het hoogtepunt van de markt niet de meest voor de hand liggende optie. Toch is beleggen met een goed, vast rendement en een minimaal risico nog altijd mogelijk, voor wie even verder kijkt. Om precies te zijn: voor wie kijkt naar De Krogten, het bedrijventerrein aan de rand van Breda. Daar komt Opslagboxen.nl Breda te staan, een multifunctioneel project met 169 opslagboxen in diverse maten vanaf € 33.990,- V.O.N. exclusief btw. Rendementsberekeningen laten zien dat 7,5% per jaar mogelijk is!

De vraag naar opslagruimte is groot. Aan die vraag wordt op heel veel plaatsen in Nederland al voldaan, in de vorm van projecten vergelijkbaar met Opslagboxen.nl Breda. Zeker een regio als het zuiden biedt volop perspectief: veel bedrijvigheid, een groeiend aantal inwoners. Voor de stad staat de komende jaren een fors bouwprogramma in de agenda. Breda moet er tot 2040 zo’n 26.000 nieuwe woningen bij krijgen.

Dat betekent: nog meer ondernemers op zoek naar kleinschalige opslag- en bedrijfsunits, als stalling voor een auto of aanhanger, als magazijn of voorraadruimte of als werkplaats. En nog meer particulieren die het wel makkelijk vinden om dichtbij de stad een hub te hebben waar ze bijvoorbeeld huisraad kunnen bewaren. Of die klassieke auto veilig kunnen neerzetten. Of die hobby eens in alle rust te kunnen uitoefenen. Of om de groei van de eigen webshop in goede banen te kunnen leiden.

Forse huurprijzen voor opslagboxen

Met andere woorden, een aantal van 169 opslagboxen klinkt als véél, maar de verwachting is dat die boxen snel genoeg verhuurd zullen worden. Verhuren zal daarmee het probleem niet zijn. En in de huidige markt zijn huurders bereid om forse prijzen te betalen voor kleinschalige units, zoals bij Opslagboxen.nl Breda. Batenburg Bedrijfshuisvesting, gespecialiseerd in de markt voor bedrijfsonroerend goed, heeft er een aantal voorbeeldberekeningen op losgelaten.

Bruto rendement van 7,5%

Die berekeningen laten zien dat een bruto rendement van 7,5% haalbaar is. Met opslagboxen die al beginnen bij € 33.990,- V.O.N. exclusief btw is het ook nog eens een investering met een lage instap. En voor wie meer spaargeld of vermogen te besteden heeft, is de aankoop van meerdere boxen ook een optie. Investeren in Opslagboxen.nl Breda kan ook een slimme zet zijn uit het oogpunt van risicospreiding. Bijvoorbeeld als aanvulling op een aandelenportefeuille. En er bestaat natuurlijk ook nog een kans dat die opslagbox over een paar jaar alleen nog maar meer waard is. Die waardestijging is nog niet eens meegenomen in de rendementsberekeningen.

Geef het beheer uit handen

De duurste opslagbox bij Opslagboxen.nl Breda kost € 46.490,- V.O.N. exclusief btw. Nog altijd een bedrag dat te overzien is, vergeleken met bijvoorbeeld de investering in een woning die in de huidige markt voor velen niet meer haalbaar is. En het beheer van de opslagbox? Ook daar is een oplossing voor, een heel efficiënte zelfs. Batenburg Vastgoedbeheer, zusteronderneming van Batenburg Bedrijfshuisvesting, is gespecialiseerd in het beheer van bedrijfsruimten voor opdrachtgevers. Ervaren vastgoedbeheerders staan klaar om alle rompslomp rondom het bezit van vastgoed van eigenaren over te nemen. Van het innen van de huur tot en met het maken van afspraken voor nieuwe overeenkomsten.

Opslagboxen.nl Breda wordt gerealiseerd. De eerste opslagboxen komen eind kwartaal 2/begin kwartaal 3 2023 op de markt. Met het oog op vraag en aanbod van bedrijfsruimte in de regio Breda is het te verwachten dat het bordje ‘Vol’ snel op het project geplakt kan worden. Snel handelen is daarom vereist voor wie wil investeren in één of meer units.

Investeer in je eigen opslagbox en laat je geld renderen!

Toe aan een belegging die wel iets oplevert, een fors rendement van 7,5% zelfs? Vraag meer opslagboxen informatie aan over Opslagboxen.nl Breda!

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl