Wat kost een garagebox

bij Opslagboxen.nl Breda?

Tegen een relatief lage aanschafwaarde heb je een multifunctionele opslagruimte tot je beschikking die voor diverse doeleinden geschikt is. Dat is het concept van Opslagboxen.nl Breda in een paar woorden. In een slim ingedeeld complex zijn straks 169 garage- en opslagboxen te vinden voor particuliere en zakelijke gebruikers. De prijslijst begint al bij een heel schappelijke € 33.990,- V.O.N. exclusief btw. Voor dat geld ben je de trotse eigenaar van een opslagbox van 6 meter diep, 3 meter breed en 2,50 meter hoog, op de eerste verdieping van het gebouw.

Iedere particuliere of zakelijke gebruiker heeft weleens meer vierkante meters nodig dan hij tot zijn beschikking heeft. Particulieren hebben bijvoorbeeld ruimte nodig voor het stallen van een auto, een caravan, een camper of een boot. Of ze zijn op zoek naar een locatie om te kunnen klussen of te hobby’en. Ook runnen steeds meer particulieren vanuit huis een webshop. Maar waar laat je de voorraden? En wie heeft er de ruimte voor het proces van verpakken en verzenden?

Garagebox voor zakelijke gebruikers

Ook zakelijke gebruikers hebben zo hun redenen om eens rond te gaan kijken naar extra ruimte, zoals een garagebox. Bijvoorbeeld omdat de zaak groeit, maar overstappen naar een veel grotere hal een te groot financieel risico is. Zzp’ers zijn weer gebaat bij een plek waar ze materialen, gereedschappen en andere spullen kunnen opslaan. En ook een werkruimte is vaak aantrekkelijk als die thuis niet beschikbaar is.

Grote en kleine opslagboxen

Er is genoeg leegstand in de markt voor bedrijfsonroerend goed. Alleen nét niet in de categorie waar veel gebruikers naar op zoek zijn: kleinschalige units. En dan bij voorkeur niet een oude garage ergens in een woonwijk, maar een representatieve plek met goede faciliteiten die ook nog eens veilig is. Voor die doelgroep is Opslagboxen.nl Breda in het leven geroepen.

Op bedrijventerrein De Krogten aan de rand van Breda verrijst in 2023 het eerste multifunctionele verzamelgebouw met garageboxen in verschillende maten. Van 18 m2 in z’n meest efficiënte variant tot en met 24 m2 voor wie iets meer vierkante meters nodig heeft. De ligging is ideaal, want zowel vanuit Breda als de omliggende plaatsen is de locatie goed bereikbaar.

Op zoek naar garage- of opslagbox?

De eerste opslagboxen worden opgeleverd medio eind kwartaal 2/begin kwartaal 3 2023. Interesse? Wacht niet te lang, de belangstelling is groot!

Betaalbare garage- en opslagboxen in Breda

Door de grootschalige opzet, kan Opslagboxen.nl Breda heel aantrekkelijke prijzen rekenen. De prijslijst begint al bij € 33.990,- V.O.N. exclusief btw voor de maat 6 x 3 x 2,50 meter. Die is goed voor een grote hoeveelheid huisraad en andere spullen. Of bijvoorbeeld voor het stallen van de auto, de caravan, de camper of de boot. Voor dat bedrag kan een particuliere gebruiker terecht op de eerste verdieping van het gebouw.

Op de begane grond zijn garageboxen te vinden in 3 typen met een halve meter hoogte extra. De variant 6 x 3 x 3,50 meter komt op € 36.490,- V.O.N. exclusief btw, een diepte van 7 meter kost € 41.490,- V.O.N. exclusief btw. De grootst garagebox van Opslagboxen.nl Breda kost € 46.490,- exclusief btw: 8 x 3 x 3,50 meter

Scherpe prijzen dus, zeker omdat elke opslag- en garagebox compleet wordt afgeleverd

  • Gewapende betonnen vloer, belastbaar tot 350 kg/m2
  • Geïsoleerde sectionaaldeuren met cilindersloten
  • Led-verlichting en maximaal 4 wandcontactdozen
  • Aparte kWh-meter per bedrijfsunit, zonnepanelen op het dak
  • Eigen adres en brievenbus per unit, bedrijfsvestiging mogelijk
  • Gemeenschappelijk sanitair
  • Camerabewaking en toegangspoort, alleen toegankelijk met keytag

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl