Koop nu je opslag- of garagebox in Breda en omgeving

op een multifunctioneel bedrijfspark

Heb je ruimte nodig omdat je thuis uit je jas bent gegroeid? Gaat het voorspoedig met de zaak en kom je ruimte te kort? De oplossing is dichtbij: op bedrijventerrein De Krogten ben je welkom bij Opslagboxen.nl Breda. Hier staan 169 units, verdeeld over twee verdiepingen.

Als particuliere of zakelijke gebruiker heb je niet altijd veel ruimte nodig. Daarom telt Opslagboxen.nl Breda een 6 verschillende types binnen één en hetzelfde gebouw. Je hebt al een slimme – en dus voordelige – opslagunit vanaf 18 m2. Heb je meer nodig, dan koop je een garagebox met een afmeting van maximaal 24 m2. Het project is opgeleverd in 2023, dus alles is nieuw en onderhoudsvrij.

Grote garageboxen

De grotere garageboxen hebben oppervlaktes van 18, 21 en 24 m2. Ideaal dus voor een veelheid aan toepassingen: een werkplaats voor de zaak, magazijn- of opslagruimte voor materiaal en gereedschap. Ook je bedrijfsauto of werkbus past erin. En heb je toevallig meer hoogte nodig? Bij elk van die 3 typen kun je ook de XL-variant kiezen, die geen 3 maar 3,50 meter hoog is (met royale sectionaaldeuren van 2,47 of 2,97 meter hoog).

Kleine garageboxen

Kleinere units beginnen bij 18 m2. De grotere varianten hebben respectievelijk 3 en 6 meter vloeroppervlakte extra. Deze liggen op de eerste verdieping van het gebouw. Bereikbaar via de hellingbaan, een trappenhuis ontbreekt niet.

Wat kost een opslag- of garagebox?

De voordeligste opslagbox is type AA: € 33.990,- V.O.N. exclusief btw. Je hebt dan een box tot je beschikking op de eerste verdieping van 6 meter lengte, 3 meter breedte en 3 meter hoogte. Groot genoeg dus voor heel veel verschillende wensen. Als garage voor een auto, als werkplaats of als opslagruimte voor de zaak. De opslagboxen zijn er ook in grotere versies. Je kiest dan uit 21 of 24 vierkante meter. De lengte neemt 1 of 2 meter toe, breedte en hoogte blijven gelijk.

Investeren in een box als belegger

Als belegger is het in de huidige markt lastig om te investeren op de huizenmarkt. Slimme beleggers vinden alternatieven: zoals het kopen van één of meer opslag- of garageboxen bij Opslagboxen.nl Breda. Bovendien hoef je niet eens heel veel geld neer te tellen. Met enkele tienduizenden euro’s ben je al bezitter van een box. Die je vervolgens voor een aantrekkelijk bedrag kunt verhuren.

Wat kan het rendement zijn?

Voorbeeldberekeningen laten zien dat een bruto rendement rond de 7,5% een reële optie is. Je garage- of opslagbox telt voor de fiscus mee in box 3, sparen en beleggen. Je betaalt geen inkomstenbelasting, wel een vermogensrendementsheffing. Maar die is veel aantrekkelijker!

Koop nu direct je opslag- of garagebox

Bij Opslagboxen.nl vind je precies de ruimte die je zoekt. Voor het bedrag dat je wilt betalen. Bekijk de mogelijkheden in de brochure!

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl