Een multifunctioneel bedrijfspark

Koop nu je opslag- of garagebox in Breda en omgeving

Heb je ruimte nodig omdat je thuis uit je jas bent gegroeid? Gaat het voorspoedig met de zaak maar weet je van gekkigheid niet meer waar je een vrije vierkante meter vindt? De oplossing is dichtbij: op bedrijventerrein De Krogten opent in 2023 Opslagboxen.nl Breda. Hier komen in totaal 169 units te staan, verdeeld over 2 verdiepingen. Je hebt al een slimme – en dus voordelige – opslagunit vanaf 18 m2. Heb je meer nodig, dan koop je een garagebox met een afmeting van maximaal 24 m2.

Op veel bedrijventerreinen kom je ze tegenwoordig tegen: bedrijfsverzamelgebouwen. Vaak met één nadeel: de units zijn aan de grote kant. Als particuliere of zakelijke gebruiker heb je niet altijd die ruimte nodig. Laat staan dat je die investering kunt betalen. Daarom telt Opslagboxen.nl Breda een grote variëteit aan types binnen één en hetzelfde gebouw: 6 verschillende types.

Grote garageboxen

De grotere garageboxen hebben oppervlaktes van 18, 21 en 24 m2. Ideaal dus voor een veelheid aan toepassingen: een werkplaats voor de zaak, magazijn- of opslagruimte voor materiaal en gereedschap. Ook je bedrijfsauto of werkbus past erin. En heb je toevallig meer hoogte nodig? Bij elk van die 3 typen kun je ook de XL-variant kiezen, die geen 3 maar 3,50 meter hoog is (met royale sectionaaldeuren van 2,47 of 2,97 meter hoog).

Kleine garageboxen

Kleinere units beginnen bij 18 m2. De grotere varianten hebben respectievelijk 3 en 6 meter vloeroppervlakte meer. Deze liggen op de eerste verdieping van het gebouw. Ook een trappenhuis ontbreekt niet.

Wat kost een opslag-of garagebox?

De investering in type AA is € 33.990,00 V.O.N. exclusief btw. Dit is de voordeligste opslagbox. Je hebt dan een box tot je beschikking op de eerste verdieping van 6 meter lengte, 3 meter breedte en 3 meter hoogte. Groot genoeg dus voor heel veel verschillende wensen. Als garage voor een auto, als werkplaats of als opslagruimte voor de zaak. Die opslagboxen zijn er ook in grotere versies. Je kiest dan uit 21 of 24 vierkante meter. De lengte neemt 1 of 2 meter toe, breedte en hoogte blijven gelijk.

Investeren in een box als belegger

Als belegger is het in de huidige markt lastig om te investeren op de huizenmarkt. Slimme beleggers vinden alternatieven: zoals het kopen van één of meer opslag- of garageboxen bij Opslagboxen.nl Breda. Bovendien hoef je niet eens heel veel geld neer te tellen: met enkele tienduizenden euro’s ben je al bezitter van een box. Die je vervolgens voor een aantrekkelijk bedrag kunt verhuren.

Wat kan het rendement zijn?

Voorbeeldberekeningen laten zien dat een bruto rendement rond de 7,5% een reële optie is. Je garage- of opslagbox telt voor de fiscus mee in box 3, sparen en beleggen. Je betaalt geen inkomstenbelasting, wel een vermogensrendementsheffing. Maar die is veel aantrekkelijker!

Koop nu je opslag- of garagebox

Bij Opslagboxen.nl vind je precies de ruimte die je zoekt. Voor het bedrag dat je wilt betalen. Bekijk de mogelijkheden in de brochure!

Ja, ik wil graag meer informatie over opslagboxen.nl