Huren, Investeren, Kopen

Bouwupdates

De bouw is sinds begin maart 2023 gestart aan de Riethil in Breda. Er wordt wekelijks veel werk verzet. Naar verwachting worden in kwartaal 3 | 2023 de eerste units opgeleverd aan de kopers. Bekijk de updates van de ontwikkeling van opslagboxen.nl.

Grote garageboxen

De grotere garageboxen hebben oppervlaktes van 18, 21 en 24 m2. Ideaal dus voor een veelheid aan toepassingen: een werkplaats voor de zaak, magazijn- of opslagruimte voor materiaal en gereedschap. Ook je bedrijfsauto of werkbus past erin. En heb je toevallig meer hoogte nodig? Bij elk van die 3 typen kun je ook de XL-variant kiezen, die geen 3 maar 3,50 meter hoog is (met royale sectionaaldeuren van 2,47 of 2,97 meter hoog).

Kleine garageboxen

Kleinere units beginnen bij 18 m2. De grotere varianten hebben respectievelijk 3 en 6 meter vloeroppervlakte meer. Deze liggen op de eerste verdieping van het gebouw. Ook een trappenhuis ontbreekt niet.

Lees alles over
opslagboxen.nl
in onze brochure

Wat kan het rendement zijn?

Voorbeeldberekeningen laten zien dat een bruto rendement rond de 7,5% een reële optie is. Je garage- of opslagbox telt voor de fiscus mee in box 3, sparen en beleggen. Je betaalt geen inkomstenbelasting, wel een vermogensrendementsheffing. Maar die is veel aantrekkelijker!